Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Stran: [1] 2 3 ... 7   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Program Battlefield 3 přestal pracovat.  (Přečteno 14568 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
fallout
Host
« kdy: 29 Říjen 2011, 20:14:48 »

Zdravím, lidi mám takový problém, docela často, když se loguju do hry, tak mi vyskočí okno ,,Program Battlefield3 přestal pracovat,, tak musím vypnout hru a najet to znovu? Nevíte co s tím? Předem dííík
« Poslední změna: 29 Prosinec 2011, 15:15:41 od CoBain_SK » Zaznamenáno
SimonSvk
Host
« Odpověď #1 kdy: 29 Říjen 2011, 20:24:42 »

Toto mi robi stale a teraz mi do toho este aj hra zacala padat. Dice by mohlo dat nejaky opravny patch lebo takto s tym nespravime asi nic.
Zaznamenáno
Coturnix
Globální Moderátor

Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 29 Říjen 2011, 20:42:28 »

Zdravím, lidi mám takový problém, docela často, když se loguju do hry, tak mi vyskočí okno ,,Program Battlefield3 přestal pracovat,, tak musím vypnout hru a najet to znovu? Nevíte co s tím? Předem dííík

Čekat, čekat, čekat. Tímhle je postiženo dost lidí včetně mě. S tímhle opravdu bez patche nic nezmůžeme...
Zaznamenáno
dr.w3cko
What you see is what you play!
Administrátor

463113352
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #3 kdy: 30 Říjen 2011, 01:06:32 »

taky me to dela!! nekdy jen na zacatku hrani (prvni spusteni hry) a nekdy me to hodi behem hry
Zaznamenáno

Help Desk dr.w3cko  戦場 3  EA podpora tel.(+420)228 806 676 CZ

fallout
Host
« Odpověď #4 kdy: 31 Říjen 2011, 20:25:52 »

Nevíte kdy má vyjít nějaký patch... tahle chyba "Program Battlefield3 přestal pracovat" už mě sere. Vyskočí mi sice jenom sem tam za čas, ale zrovna v té nejlepší bitvě... Hněv Hněv Hněv
Zaznamenáno
Frackore
Host
« Odpověď #5 kdy: 31 Říjen 2011, 21:36:15 »

Taky mám stejný problém... ale padá mi to i ve hře, na jakékolik nastavení detailů, prostě spadne za každou cenu. Na forech jsem se dočetl že by to mohl mít na svědomí punkbuster a jeho "inteligentní ochrana" které vyhledává monitorovací programy jako afterburn, i Xfire jestli někdo používá, který ňák blokuje a padá to nebo co. Nevím co je na tom pravdy ale má to něco do sebe... Někteří jedinci našli program který to schazoval a smázly/vyply ho a následne už jely...
Napsal jsem na EA support uvidim co odepíšou ale zatím co jsem hrál tak je to úžasný ! Na ultra fakt vypadají luxusně Mrknutí Akorát prostě nedodělaný do konce... snad se to opraví ale už mě to nebaví :X
« Poslední změna: 31 Říjen 2011, 21:38:35 od Frackore » Zaznamenáno
Zer0_Zer0_Seven
Vojín
*

498138089
Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 31 Říjen 2011, 21:50:17 »

To jo. Aj mě to dělá je to strašné, vždy mě to musí udělat když začne moje oblíbená mapa ! Jsem v rozpacích
Zaznamenáno

Juvi_KM
Host
« Odpověď #7 kdy: 01 Listopad 2011, 06:10:26 »

Me to tež padalo tim zpusobem , ze z 10 kol jsem dohral 1-2 . problem byl zrejme v rozdeleni pameti. pokud mas jen 4 giga pameti a 32 bit system jako ja tak je rozdeleni 2 giga pameti operace a a 1,5 giga na jadro ( 32 bit sytem umi rozeznat jen 3,5 giga) je potreba zvysit rezervu pameti na operace ( bf3 bere nehorazne pameti a pokud to presahna u hrani bf 3 vic jak 75% tak to padne)

pokud mas win 7 spust prikazovej radek jako spravce :
zadej prikaz : bcdedit /set increaseuserva 2500 a potvrd enter ( musi ti tam vyskocit hlaska ze akce byla provedena, tim zvysis rezervu na operace na 2,5 giga a na jadro snizis na 1 G )
pak dej restart kompu a snad to pomuze me to pomohlo

Konkrétně u mě to má vedlejší efekt. Při provním spuštění nějaké MP mapy to hned spadne, dám připojit znovu a pak to frčí bez padání.
To se ale dá přežít. Příjemné paření bez padání  Škleb
Zaznamenáno
fallout
Host
« Odpověď #8 kdy: 01 Listopad 2011, 08:11:05 »

Ale kámarádovi to dělá taky a má 64Win+8GB ram...
Zaznamenáno
rozm3tac
Host
« Odpověď #9 kdy: 01 Listopad 2011, 12:25:58 »

rada od Juviho zní logicky..ale zkoušet to nebudu, ta hra mi přijde tak chatrná, že do toho radši nechci sahat:D mě konkrétně běží hra v pohodě, blbnul zvuk, a dost drsně, ale to jsem vyřešil díky navodu taky na foru. Jinak problemy asi ty samý, chci ve hře změnit nastavení grafiky, zamrzne celá hra. Občas odehraju třeba 3x změnu mapy a při čtvrtej černá obrazovka a zásek...ale s tim asi nic nevyřešime do patche....
Zaznamenáno
Frackore
Host
« Odpověď #10 kdy: 01 Listopad 2011, 15:48:38 »

Tady jsem našel něco na battlelogu, ale je tam jenom spam rozčílených zákazníků... http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489415185994/20/
Zaznamenáno
BlizarCZ
Host
« Odpověď #11 kdy: 01 Listopad 2011, 17:32:35 »

chyba není na našem/vašem přijímači....vyčkal bych na opravný patch Mrknutí
Zaznamenáno
Martasek27
Major

Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 01 Listopad 2011, 17:59:51 »

Tak zatím musím potvrdit, že hra zatím jede i se zvukem a nepadá. Dělal jsem to podle návodu tady na foru. Někdo překopíroval návod z podpory EA. Tzn. Reinstal, smazání temp, ukončit nepotřebné soubory po spuštění win atp. Opravdu některé soubory po spuštění jsou nepotřebné a jen sekali systém. Tak hodně zdaru pařani.
Zaznamenáno

BlizarCZ
Host
« Odpověď #13 kdy: 01 Listopad 2011, 18:19:15 »

ovšem ten návod je jen nouzovka pro lidi, kterým to padá dost často a hlavně řeší to problém jen dočasne, temp složka se za pár dní (možná že i za den) zabordelaří znova a ty "nepotřebné" aplikace se spouštěj při každym resetu PC, táákže se už těším na patch kde to bude opraveno. Jen ať Dice maká, když my platíme, přece ješte nebudeme makat my kvůli nim ne? Smích
Zaznamenáno
Garados007
Host
« Odpověď #14 kdy: 01 Listopad 2011, 18:33:58 »

Chapu podle vasich rad ze se nemam zbytecne hrabat v kompu a pockat si az vyjde patch???
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 7   Nahoru
  Tisk  

Skočit na: