Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Není in-game ping  (Přečteno 938 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Jacobim666
Host
« kdy: 08 Prosinec 2011, 14:08:17 »

Zdarec mám problemek.. taky vám někomu nefunguje ping ve hre?
Videl sem ze nejsem sam ale to bylo vcera ale dnes uz jsem skoro sam.. nema nekdo nejakou radu?
Urcite jo ne? Úsměv

Nekde jsem cetl ze je to kvuli avastu mozna ten sice mam ale propadla mi licence takze nainstalovanej ale asi nespustenej. tak netusim..

Dik za info...
Zaznamenáno
GiGaB@yt
Život není jen o hraní.
Administrátor

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #1 kdy: 08 Prosinec 2011, 14:19:42 »

Jestli myslíš v tabulce se skórem ve hře, tak tam se ping neukazuje nikomu. Respektive vidíš ping ostatních, ale ne vlastní Smích
Zaznamenáno

Historie BF série, hry co jsem hrál:
BF2 | BF2:SF | BF2:EF | BF2:AF | BF2142 | BF2142:NS | BF:BC1 | BF:H | BF1943 | BF:BC2 | BF:BC2V | BF P4F | BF3 | BF3:B2K | BF3:CQ

Stixxy
Poručík

Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 08 Prosinec 2011, 14:42:36 »

Giga, strašně vtipné  Škleb
Zaznamenáno
Jacobim666
Host
« Odpověď #3 kdy: 08 Prosinec 2011, 15:05:31 »

Cože? To jakože fakt..? To jsem ale tupej. To by mě asi nenapadlo. A ví někdo proč?

A ještě jedna věc.. Jakej je nejlepší program na to abych to zjistil jakej ping mam ve hře?! a vytížení cpu atd.

Diky
Zaznamenáno
cobr4in
Administrátor

Spamer Sekirant

« Odpověď #4 kdy: 08 Prosinec 2011, 15:10:31 »

Cože? To jakože fakt..? To jsem ale tupej. To by mě asi nenapadlo. A ví někdo proč?

A ještě jedna věc.. Jakej je nejlepší program na to abych to zjistil jakej ping mam ve hře?! a vytížení cpu atd.

Diky
Program na ping nepoznam, ale na vytazenie CPU Ti staci zadat prikaz priamo v hre do konzoly. Len teraz presne neviem, aky. Smích Ale v sekcii FAQ by si to mal najst.
Zaznamenáno

Jacobim666
Host
« Odpověď #5 kdy: 08 Prosinec 2011, 15:28:53 »

dik cobain ... najdu si to tam..Úsměv
Zaznamenáno
kuracino
Desátník
**

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 08 Prosinec 2011, 16:24:58 »

Každý z nás s oknami má nainštalovaný "Task manager (Správca úloh)", kde vidíš záťaž procesoru.
Stlač Ctrl+Shift+Esc a spustíš ho. Záložka výkon a vidíš tam kopu vecí ako jadrá, záťaž, pamäť...

Spusti BF3, nechaj správcu úloh spustený a už Ti neostáva nič iné, ako sa diviť. Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno

Jacobim666
Host
« Odpověď #7 kdy: 08 Prosinec 2011, 16:52:14 »

jen tak mimochodem kdyz mi nefacha tlacitko pro listu kde v nastaveni si to zmenim??
Dik

edit: hmm takze spravce uloh.. vyuziti procesoru pri spustenym BF3 98procent.. to je spatne?

//: Pouzivaj funkciu EDITovat prispevok.
//: CoBain_SK
« Poslední změna: 08 Prosinec 2011, 17:12:49 od CoBain_SK » Zaznamenáno
cobr4in
Administrátor

Spamer Sekirant

« Odpověď #8 kdy: 08 Prosinec 2011, 17:11:11 »

hmm takze spravce uloh.. vyuziti procesoru pri spustenym BF3 98procent.. to je spatne?
No, dost. Nataktuj ho, to pomoze urcite. Otazka je, ako velmi/malo sa to prejavy.

BTW vies co je sranda? Mam i7-2600k a Age of Empires 2 (nie 3, fakt 2) mi ho vytazuje na 100% a hra mi niekedy normalne seka. Škleb
« Poslední změna: 08 Prosinec 2011, 17:13:05 od CoBain_SK » Zaznamenáno

Hory85
Host
« Odpověď #9 kdy: 09 Prosinec 2011, 06:53:57 »

Tak jak je to s tim in game pingem, proč se to neukazuje? Já to číslo taky nevidim, kouknu do průběžné tabulky a nikaj nič, jen pomlčka.
Tu informaci že se to nezobrazuje u vlastního jména považuju za vtip, protože se to nezobrazuje i u někoho jiného a to náhodně. Navíc mám za to že pingové číslo by mělo sloužit pro orientaci hráči, který si chce zjistit jednoduše jak je na tom s odezvou na servru ke kterému je zrovna připojen.
Zaznamenáno
GiGaB@yt
Život není jen o hraní.
Administrátor

« Odpověď #10 kdy: 09 Prosinec 2011, 07:17:03 »

Protože DICE Úsměv
Ne vážně, je to chyba DICE že Vám ho to neukazuje. Není možnost jak to opravit (tedy alespoň jsem o ní nikde nečetl).
Zaznamenáno

Historie BF série, hry co jsem hrál:
BF2 | BF2:SF | BF2:EF | BF2:AF | BF2142 | BF2142:NS | BF:BC1 | BF:H | BF1943 | BF:BC2 | BF:BC2V | BF P4F | BF3 | BF3:B2K | BF3:CQ

sid7Dahak
Host
« Odpověď #11 kdy: 09 Prosinec 2011, 07:26:14 »

No jenže ono to tím vlastním pingem tak nějak aktuálně bude. Hrajeme s brachou a on muj ping vidí a ja jeho, svůj uz nevidíme. Takze vtipné to možná je, ale je to tak. Vidim to na fix v dalším patchi. Aktualně resim problém s netem a na ping používám příkazový řádek, Kazda mapa ma IP adresu uverejnenu ve vlastnostech.
Zaznamenáno
Jacobim666
Host
« Odpověď #12 kdy: 09 Prosinec 2011, 09:49:08 »

Jde někde změnit klavesa '' ~ '' na prikazovej řádek? Takto klavesa mi nefacha:(
Dik
Zaznamenáno
macvik
Desátník
**

411890166
Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: 09 Prosinec 2011, 10:47:00 »

Je to sice jen teorie ale není to z důvodu že hra je client-side? Přeci jen nemůžu pingnout sám sebe proto nevidíme vlastní ping ale jen pingy ostatních.... Navíc ty pingy co jsou vidět v tabulce jsou pingy na vás nikoliv na server.... Ale je to jen domněnka
Zaznamenáno

Follow me on twitter: ajfel14
Intel Q6600 @2,7 , 4 GB RAM , Nvidia 550 Ti

Snad se povede Úsměv
sid7Dahak
Host
« Odpověď #14 kdy: 09 Prosinec 2011, 11:00:33 »

Je to sice jen teorie ale není to z důvodu že hra je client-side? Přeci jen nemůžu pingnout sám sebe proto nevidíme vlastní ping ale jen pingy ostatních.... Navíc ty pingy co jsou vidět v tabulce jsou pingy na vás nikoliv na server.... Ale je to jen domněnka

No to bych neřekl, ze to je ping na mne. Když mi hra laguje a muj net je v kopru u ostatních Vidim pohodovy ping....
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na: