Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Černá obrazovka počas hrania  (Přečteno 491 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
5element
Host
« kdy: 14 Červen 2012, 15:44:26 »

Od vydání hry až do vydání poslední červnové aktualizace jsem s hrou problém vúbec neměl , až ted...po nainstalování posledního patche mi hra během hraní dřív či pozdějc sekne a objeví se taková zeleno šedá obrazovka se svislíma proužkama a párkrát i černá obrazovka....vúbec nechápu co to je a hlavně je nutný tvrdý restart nic nereaguje..grafika se mi nepřehřívá (50 - 60 °C) ovladače jsou nejnovější , hru jsem už přeinstaloval , vyčistil pc ,aktualizoval punkbuster atd.... a problém přetrvává prosím o pomoc...budu moc vděčen Úsměv

//: Doplnený nadpis.
//: CoBain_SK
« Poslední změna: 14 Červen 2012, 15:49:08 od CoBain_SK » Zaznamenáno
BambynoCZ
Vojín
*

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 14 Červen 2012, 23:23:27 »

Ahoj, mám podobný problém. Když se připojuji na server tak naběhne jen černá obrazovka a nic dál. Zvuky jedou ale obraz ne. Dělá mi to od nového patche. Hru jsem reinstloval stejně tak i punkbuster a ovladače. Nevím co s tím  Pláč
Zaznamenáno
z0ny
Vojín
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 15 Červen 2012, 11:33:41 »

to BambynoCZ: Zkus si dat opravit/zkrontrolovat bf3 v originu, kdyz kliknes pravym na bf3, me to delalo taky, ze sem byl jakoby ve hre, ale nic sem nevidel a kdyz sem se tam treba na po sesty haluzove dostal, tak sem pro jistotu nemel zbrane Mrknutí, pri kontrole to stahlo nakejch ~90MB a jede to ted bez problemu

to 5element: to vypada na problem s grafarnou, pokud mas aspon trochu pretaktovanou zkus jit niz, pokud ne, tak bych zkusil si pujcit od nekoho podobnou, pokud je moznost a pokud to s pujcenou nedela tak reklamace, teoreticky to muze byt i slabym nebo nekvalitnim zdrojem Úsměv

//: Snaž sa vyvarovať použitiu citácie na celý predchádzajúci príspevok. Cituj, len ak reaguješ na určitú časť predošlého príspevku, poprípade na príspevok, ktorý nie je v téme ako posledný.
//: CoBain_SK

« Poslední změna: 15 Červen 2012, 12:55:40 od z0ny » Zaznamenáno
BambynoCZ
Vojín
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 15 Červen 2012, 14:11:49 »

Zkoušel jsem ale nefunguje Smutek
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na: