Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Lagovanie etc.  (Přečteno 325 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
fanboy222
Host
« kdy: 02 Únor 2012, 20:29:41 »

Zdravím.Mám pár problémov s mulťákom.Ide hlavne o Hit reg systém,ktorý je asi rovnaký ako bol v Bete,niekedy je aj protihráč otočený chrbtom ja som zrazu neschopný pohybu následne mrtvy a až potom mi ukáže protihráča ako sa otáča so zbraňou smerom ku mne.Toto platí aj opačne,vystrieľam celý zásobník a až po nejakej tej sekunde a viac ukáže že som niekoho zabil a len vtedy ten týpek umrie.Dalej lagovanie pri smrti ked sa kryjem,skryjem sa za stenu a až potom ma zabije niekto kto bol mimo dostrel,čiže problémy rovnako ako v BETE.Dalej problém s vozidlami,ked chcem do nejakého nastúpiť,musím počkať nejakjú tú sekundu dve kým sa mi zobrazí tlačítko nasadnutia a môžem nastúpiť,niekedy je to fakt otázka života a smrti.Jets čiže stíhačky,lietanie s nimi je skutočne nemožné,strašne mi lagujú a stíhačka sa zobrazuje asi každých 10 metorv sekane Úsměv,nie som schopný nikoho s ňou ani len trafiť.Mám s ňou presne nula bodov čo ma štve,na stíhy som sa tešíl,to isté s vrtuľníkmi atd.so všetkými vozdilami zaznamenávam aké také lagy.Nájde sa ešte asi pár drobných chýb ale nespomeniem si narýchlo,proste mám pocit že som dostal BETU a ne finálnu hru.Mimochodom,problémy som mal od začiatku hrania mulťáku,len sa mi nikdy nechcelo riešiť to lebo na podpore bolo jediné čo mi povedali.Check you internet connection blh blah blah.Pritom mi toto nerobí so žiadnou inou hrou,som s nervami v koncoch,tuším že prichádzam o pôžitok zo skvelej hry.Nejaký nápad ?
Vopred dakujem.
Zaznamenáno
cobr4in
Administrátor

Spamer Sekirant

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #1 kdy: 02 Únor 2012, 21:38:27 »

Prva polovica je normalna, robi to kazdemu, hlavne umieranie, uz ked si v kryte. Inak lagy v stihacke uz v pohode niesu, zrejme mas problem s pripojenim.
Co mas za zostavu?
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na: