Nerad rypem do administratora (vzdy to malo pre mna neblahe nasledky

), ale ty novy procesor potrebujes ako sol, vzhladom na tvoju kartu

Ale teraz k veci, pekne poporiadku.
MB: Chipset si vybral dobry, P67 uz nie je to prave orechove, kedze Z68 ponuka to, co P67 a este viac. Navyse je to zbrusu novy chipset, a nie ako P67, ktory je opravovany, a ako tak funguje az v tretej revizii.
Takze Z68 je jasny, ale ja by som bral uz nieco vyssie, hlavne kvoli taktovaniu, totiz k-verzie Sandy Bridge sa k OC skoro sami ponukaju
RAM: Jednoznacne Kingston a nic ine.
CPU: Trefa do cierneho.

Na AMD by som to nestaval uz len z dovodu skveleho pomeru cena/vykon i5-2500k, ale hlavne, je to druhy najvykonnejsi herny procesor sucastnosti, + socket 1155 ma buducnost v Ivy Bridge, co bude revolucia vo vykone, takze mas zaisteny jednoduchy upgrade.
Na SSD by som sa v tejto cenovej kategorii vykaslal. Zbytocne by si sa tak ukratil o herny vykon. Ale ak ho silou mocou chces, tak OCZ Agility 3 je dobra volba, osobne sa chystam na 120GB verziu. Len pre doplnenie, neber Agility 2, mali chybu v radicoch!
A pre uplnost dodam, ze ak aj hladas v nizsich cenovych hladinach, stale sa pozeraj len po kvalitnych, drahsich znackach, a zober radsej lacnejsi model. Jednoducho su znacky, ktorym je lepsie sa vyhnut.
Tu su moje navrhy:
Lacnejsia varianta ...
Drahsia varianta ...
Varianta s SSD - tu si ale niesom isty doskou, v platforme AMD sa velmi neorientujem, takze si niesom isty, ci je to ta najlepsia volba.
Uplne najlepsie ale bude, ak zoberies tu drahsiu variantu, a k tomu nejaky chladic Noctua, najlepsie
NH-D14, a s tym si CPU nataktujes na 4,5GHz ako nic (ma odomknutu nasobicku).