Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ako zistím názov PC skrine  (Přečteno 711 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
wynny
Vojín
*

Zobrazit profil
« kdy: 10 Srpen 2012, 21:00:48 »

cus,
onedlho budem menit par vecí v PC a chcel by som sa spýtat ako zistím názov pc skrine,z dovodu ujistenia aby som vedel či sa mi tam zmestí CPU,Grafika a Zdroj.
A mimo tému: Intel Core i5-2500K BOX potrebuje aký zdroj ? osobne som to pozeral a neni tam nič písane o tom.
Zaznamenáno
cobr4in
Administrátor

Spamer Sekirant

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #1 kdy: 10 Srpen 2012, 21:50:51 »

Ak to nie je uvedené priamo na skrini, tak to bude nejaký čínsky šmejd. Ono stačí zobrať meter a premerať to, či sa Ti tam grafa vojde.
Pri výbere zdroja sa na procák ani pozerať nemusíš, odvíja sa to prakticky len od grafiky.
Zaznamenáno

wynny
Vojín
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11 Srpen 2012, 10:01:14 »

takže podrobnejšie
Grafika: N-Vidia Gefroce 9800GT miery:
                     -šírka 105
                     -dlžka 225
                     -hrúbka(+ventilator) 35
Zdroj: Allied 400w
miery 14x15x9.
Osobne si myslím že toto sú velke doslova škatule a s výberom grafiky i zdroja nebude problém aby sa zmestil do skrine pretože čo som sa pozeral sú to už male vecičky.

Takže po výplate mám na pláne menit tieto veci: Zakl.doska,Ram,procák ktoré si mi poradil minule, ako náhle sa dostanem k dalším peniazom kúpim si zdroj spolu s grafikou.
Len na objasnenie http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_185G0112YE01192P01  jedine čo sa mi nezdá je tá zakl. doska, myslím si že je trochu dráha a ešte ako má vpliv kvalita dosky na prácu s PC?
Ako zistím či mi bude pasovat stára grafika do tejto dosky ?

Zaznamenáno
cobr4in
Administrátor

Spamer Sekirant

« Odpověď #3 kdy: 11 Srpen 2012, 12:10:01 »

Pasovať bude určite, je to už PCIe, takže problém by byť nemal. Sám som chvíľu frčal na 8600GT v 1155 doske.
Čo sa týka tej skrine - hlavne premeraj miesto na grafiku, ale ak to nie je micro tower a Ty neberieš nejaké dvojčipové hovádko, mala by sa zmestiť.
Prinajhoršom kúpiš aj novú skrinku, od 1000Kč sa už dajú zohnať pomerne slušné case.
Zaznamenáno

wynny
Vojín
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11 Srpen 2012, 12:36:06 »

asi tak, a čo ohladom tej desky (využitiu a cene) ?
Zaznamenáno
cobr4in
Administrátor

Spamer Sekirant

« Odpověď #5 kdy: 11 Srpen 2012, 13:05:21 »

No to záleží od Tvojich požiadaviek. Dnes je síce chipset P67 už dosť zastaraný, no pokiaľ chceš ušetriť, nevyžaduješ pokročilé pretaktovanie a stačí Ti možnosť zvyšovania násobičky (čo myslím, že stačí bohate) a si spokojný s výbavou, netreba brať iný, drahší model s modernejším chipsetom.
Zaznamenáno

wynny
Vojín
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11 Srpen 2012, 18:17:01 »

stačil by mi ktomu tento návod ?
Ako funguje zapájanie, ide to ako lego všetko pasuje do seba alebo može sa stat že zapojím spatný kabel do spatného portu ?
Zabudol som ešte na HDD vystačí moja 512 sata ? či je to nejak obmedzene aj tym ako ramky prikl.
« Poslední změna: 11 Srpen 2012, 18:20:19 od wynny » Zaznamenáno
cobr4in
Administrátor

Spamer Sekirant

« Odpověď #7 kdy: 11 Srpen 2012, 21:40:38 »

Ten návod myslím postačí.
Káble pasujú len do príslušných portov, ale na čo si daj pozor je zapojenie skrinky do dosky, to musíš zapojiť pomocou manuálu.
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na: